Fråga:
Varför föredrar elektriker att inte använda push-in-anslutningarna på behållarna?
Dave B
2014-11-28 06:35:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varför föredrar elektriker att inte använda bakstycken eller snabbkopplingshål på strömbrytare och uttag? Om dessa var opålitliga tror du att de skulle vara tillåtna av NFPA och NEC?

Jag avskyr ryggstöd och ändå tillåter jag mig att använda inskjutande trådmuttrar ...
@Mazura LOL Är det inte roligt hur vi alla individuellt valde vad som är acceptabelt och vad som inte är det? Jag känner många som bara håller ihop ledningarna och sätter på trådmuttern. Jag vrider dem ALLTID med mina linne innan jag klämmer på dem.
Av allt jag har hört (och en upplevelse för 30-35 år sedan) är "back stab" -anslutningarna * opålitliga (och som ett resultat tror jag inte att de har gjorts i 20 år eller så). Den nyare stilen där du bara trycker in tråden och sedan drar åt skruven är dock förmodligen MER tillförlitliga (och mindre benägna att kortsluta till intilliggande ledningar) än det traditionella skruvschemat.
Inga bränder men opålitliga, sticks finns fortfarande kvar. Stegarna är inget verktyg som krävs billig anslutning 14 AWG. Vissa blir förvirrade med baksidan och sidan som kräver ett vridmoment på 9-16 tum för att installeras ordentligt, det här är mycket bättre.
Jag har sett två enhetsfel nyligen, en trasig brytare och ett överhettningsuttag.Båda hade backstabs.På behållaren fastnade någon precis # 12 i det enda 14-hålet * på alla 4 anslutningar *, vilket resulterade i att halva trådarna vägrade att gå in i hålet.
Sju svar:
Fiasco Labs
2014-11-28 08:32:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uttagen som jag har använt under de senaste 15 åren har standard skruvanslutning, hål bakom den plats där skruven drar en platta mot raka avdragna trådar och inskjutningshål.

Efter dig har stött på några brända uttag från att använda push-in-anslutningen i de första paruttagen i en tusenskedja, du börjar inse något.

  1. De raka anslutningarna bakom skruven är mekaniskt sund och kräver endast en trådavisare och en skruvmejsel. Du sparar inte riktigt mycket tid med push-in.

  2. Hoppas och önskar att mässing behåller sitt fjädertryck för att upprätthålla en tät, låg motståndsanslutning på push-in-kontakten efter många värmecykler glödgar det, gör inte anslutningen mekaniskt sund.

    När fjädertrycket slappnar av när metallen tappar härdningen, sitter du kvar med en lös anslutning som värms upp, glödgar ytterligare mässingsfjädern och fortsätter att bli tillräckligt varm för att smälta det bärande plastskalet. p>

Rädd för att bränna ett hus under sin livstid? --OR-- Stolt av robust hantverk som bara tar en trådavdragare och en skruvmejsel för att skapa en solid, permanent anslutning?

Välj hur du ordar det, jag skulle hellre göra fel på sidan för att bära uttaget ur användning, utan att behöva byta ut det på grund av bränning och smältning från en lös anslutning.

Ytterligare observationer:

  • På de mekaniska anslutningarna: Mässing har en liknande expansionskoefficient som koppar, så det går långsammare att lossa om det dras åt ordentligt. Det här är en av anledningarna till att de gamla koppartrådens endast uttag skulle misslyckas med aluminiumtråd.

  • På grund av fel i kedjekedjan delade jag en gång sidan ut ur ett nytt uttag för att verifiera "fjäderbelastning" i push-in-kontakten. När koppartråden böjs hårdnar den. Detta gör att ledningen kan sätta sidotryck mot fjäderkontakten när uttaget skjuts tillbaka i lådan för montering som kan lossa anslutningen något. Det minskade kontakttrycket orsakar motstånd. Värme glödgar så småningom fjädern och förlorar sin "åtdragningsförmåga" vilket leder till tillräckligt med värme för att smälta plasten som stöder kontakten. Observationen är från att demontera ett misslyckat uttag och närheten som den heta ledaren kom till de andra efter att ha bränt / smält stödplasten var inte bra.

  • Om du letar upp behållaren specifikationer, är push-in klassificerad för 14 gauge tråd. Om din strömbrytare är 20 ampere använder du 12-ledare och måste använda skruvhuvud eller rakt i mekaniska anslutningar.

Du bör vara mer tydlig om varför. Push-in-anslutningar skapar en opålitlig kontakt. Det kan ha motstånd. Ström i ett motstånd producerar värme. Det kan överhettas så att uttaget eller hela huset bränns.
Gjort! Hoppas det blir bättre.
Jag har problem med logiken här. Skruvterminaler har inget sätt att strama upp med ålder och cykling. Det fjäderbelastade tryckknappen skulle dock dra åt när anslutningen lossnade.
Dåligt svar. De flesta uttag har inte "raka anslutningar bakom skruven." Du måste böja tråden runt skruven. Push-in-anslutningarna är UL-klassade; de är inte brandfarliga och de drar sig inte ut. Slutligen, varför skulle du ens föreslå att sätta 20A i ett uttag klassat för 15A?
Eftersom det är vanligt i USA att använda flera 15A-uttag på en 20A-brytare med 12GA-ledningar.
Speedy Petey
2014-11-28 07:54:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det är inte så att vi är rädda för någonting. Det är att det är dåligt affärsläge att använda en sådan felaktig anslutning. Saken är att de bara är opålitliga. Det är inte så att de är osäkra.

Om de var opålitliga skulle de vara osäkra. Det är en elektrisk anslutning. Du kan inte ha det ena eller det andra. Det är antingen en pålitlig anslutning eller brandrisk.
Jag håller helt med om det. De KAN verkligen vara opålitliga och också säkra. Om anslutningen öppnas och saker slutar fungera kan det fortfarande vara säkert. Om anslutningen öppnas och varje gång den spränger i lågor är den osäker.
Om anslutningen "öppnas" och saker "slutar fungera" betyder det att din ledning har kommit ut ur uttaget. Det betyder ökat motstånd medan det är något löst och möjliga gnistor / shorts när det dras ut längre. Endera av dessa kan orsaka bränder. Jag vet ärligt talat inte vad du tänker här.
Har du någonsin arbetat med dessa saker? Jag får intrycket av att du inte har gjort det.
Ja, och jag har också sett ledningar dra ut. När ledningar dras ut är det brandrisk. Du måste besöka din utbildning igen; säkerhet är det främsta problemet vid ledningsuttag.
Åh tack med de hemliga förolämpningarna. Nu letar du bara efter ett argument. Arbeta i fältet i 25 år så får du se vad jag menar. Jag håller fast vid mitt påstående: Bara för att dessa anslutningar är kända för att vara opålitliga betyder det inte automatiskt att de alla är osäkra.
Professionell elektriker här också + för opålitlig men säker. Jag tycker att ryggsticks bör vara förbjudna! Jag har bytt ut hundratals misslyckade BS-uttag och switchar sedan 70-talet. Speedy Peteys svar och kommentarer är döda, jag hatar att ta ut 100-150 $ för att ersätta ett dåligt uttag men restid och spårning av uttaget kan ta tid även med skannrar som upptäcker problemet genom väggar. Misslyckade elektriska ser dåligt ut för alla elektriker. Jag har aldrig sett mer än lite smält isolering från dessa fel. Därefter får de bågfelsbrytare att snubblas. Allt detta för att spara några sekunder installationstid
kreemoweet
2014-11-28 07:28:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, opålitliga enheter är tillåtna enligt elektriska koder. Vidare MANDATERAS ibland opålitliga enheter av de elektriska koder: AFCI-brytare, till exempel. Det faktum att tillverkarna av dessa enheter har stort inflytande i kropparna som skapar koder kan förklara denna situation.

Citat skulle hjälpa
Jag håller med om att GFCI var riktigt galna när jag var lärling men de var kodade, nu AFCI: s att de inte fungerar bra med full massa modern elektronik när jag säger full belastning nära 80% när jag kör belysning som är nedtonad, eller den föreskrivna elektroniska förkopplingsdon som inte håller. De flesta inser inte att garantin på dessa enheter bara är 2 år på AFCI & GFCI: s bästa kvalitet och får en garanti ersättning? De håller inte och de gör inte jobbet för de kretsar som är obligatoriska. Jag har tur att mitt tillstånd tillåter AFCI att inte användas om ett känt problem och ingen GFCI är bakom kylskåp krävs.
Ametty
2016-11-28 02:23:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Push-in (dvs back-stab terminaler) var populära på 70-talet och ett misslyckande som de flesta kommentarerna hänvisar till. Men som jag vill säga, De nya push-ins är inte dina fäder trycker in. Du kommer att bli hårt pressad för att ens hitta en skruv i kontakten i Europa. Schneider, en stor eltillverkare som också äger Square D, tillverkar inte skruvkontakter i sina uttag eller paneler på den europeiska marknaden. En infraröd kamerabild av skruven in mot den nya push-in visade en betydande värmekälla (kan du säga "lös anslutning?") På skruv-in vs den nya stilen push-in. Vi är svåra att förändra, men nuvarande teknik på alla andra platser än USA stöder den nya stilen i terminaler.

Intressant information, kan du citera koder från EU-länder eller katalogreferenser?
Jag har sett min rättvisa andel av europeiska installationer. Push-in är inte så universell som du hävdar. Toppmoderna produkter har den, men de antar också topp i raden av resten av installationen ... vilket ofta inte är fallet. Push-in-kontakter bryter lätt gammal hushållsledning, särskilt när du försöker ta bort ledningen. Legrand tillverkar massor av skruvbaserade produkter, särskilt i deras låga och medelstora intervall (Niloe etc.)
Det mesta av EU-utrustningen som jag har arbetat med använde skruvklämmor för terminaler istället för trådnötter. I ett fall kom ett företag hit för att ta bort alla fjäderbelastade terminaler eftersom de fortsatte att misslyckas på dessa vibrerade trådarna faktiskt ut. Det enda stället jag kommer att använda en wego- eller fjäderterminal är i ett lysrör eftersom den mycket låga strömmen de håller men allt mer än 50W går jag till trådmuttrar eller krympningar.
Jag tänkte bara att anledningen till att push-kontaktdon används mer i Storbritannien kan bero på den högre spänningen med lägre ström, eftersom jag har sagt att jag inte har några problem med push-in-kontakterna i Flouresent-armaturer där strömmen är låg vanligtvis mindre än5 ampere.Men har ersatt hundratals misslyckade kedjor med kedjor och till och med några switchar.När ljusbelastningen blev mindre på grund av Flouresent och LED kunde jag se att jag använde wego-kontakter i belysningskretsarna men tycker ändå att uttagen borde vara mer av baksidan och sidan (klämstil).
Whaat!här (Italien, därmed EU) finns backstabs aldrig på strömbrytare eller uttag, men finns sällan på ultrabilliga kinesiska lampor i mitten av 00.Jag tror att det här också beror på att alla ledningar görs med "flexibel" tråd: den enda kärnkabeln övergavs de facto på 80-talet.Försök att se alla våra tillverkare (BTicino, Vimar, Gewiss) och berätta hur många "backstabs" du kan hitta.
William Bowen
2018-02-28 14:24:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

enter image description here

Ser du anslutningen? Två tunna kanter och en av dem där det finns skadad tråd. Detta kan skapa hotspots som är osynliga utanför enheten. När metallen värms upp och svalnar under dess livstid blir anslutningen och blir svagare vilket gör att den blir varmare.

Jämför detta med att vira en tråd runt en skruv som dras åt när du drar åt skruven. Vem som helst kan visuellt inspektera det senare medan bilden ovan du aldrig skulle se. Jag använder själv pigtails när jag ansluter enheter när jag kan. På det här sättet, om det finns enhetsfel, är det lokaliserat istället för att ta ut resten av kretsen.

Vissa väljer att använda det billigaste, snabbaste och slarvigaste arbetet de kan för att slutföra ett jobb. Ja det kan vara OK 1000 gånger men den 10000: e gången när det misslyckas kan det inte vara deras fel, nej det måste vara en tillverkningsfel eller något sådant. När dessa typer av anslutningar misslyckas är det vanligtvis omedelbart eller flera år på vägen. Vilket betyder att det är fixat då eller så är det förbi deras garantier. Liten kondoleans när någon brinner ner.

Källan * själv * är en del av den aktuella vägen.Mässing är inte ett idealiskt fjädermaterial.Så när den värms upp från nuvarande passage förlorar den fjäderstyrkan.
Agent_L
2014-11-28 21:59:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det största problemet i tjänster är klienten. Tänk dig att du har kopplat hela huset med push-ins men då bestämmer kunden att han / hon vill ha ljusströmbrytaren på andra sidan dörren eller uttagen i olika färger. Med skruvanslutningar kan du demontera och montera om installationen. Utan skruvar - du är skruvad.

Hur gör?? Backstabs tas lätt bort.
@SpeedyPetey Borttagen, ja. Återmonterad - inte så.
Förlåt. Inte inser att detta skulle beröra en sådan nerv med så många. Undrade bara alltid. Vissa svar verkar rimliga, håller inte med om att tillverkaren har inflytande över NFPA och NEC. Inte säker på vad de skulle ha att vinna genom att lägga till det här alternativet. Kanske entreprenörens.
@DaveB Jag tror att du menade att lägga upp den här kommentaren under ett annat svar.
@Agent_L,-enheter med bara push-in-anslutningar hittades bara inom en kort tidsperiod, tror jag i början av 70-talet. Alla andra enheter hade / har både push-in och sidoskruvar, så det gör inte din poäng relativt tuff?
@SpeedyPetey Det gör min poäng ännu starkare. Det betyder att varje elektriker med varje uttag har ett val: spara 3 sekunder och använd alternativet som kan orsaka problem i framtiden eller spendera 3 sekunder för att dra åt skruven och spara dig lite jobb om något går fel. Verkar som en no-brainer för mig.
@SpeedyPetey, din kommentar är vettig för mig. Agent_L, jag är ganska säker på att hans poäng helt enkelt var att du kan dra ledningarna ur backstab-uttagen, städa upp dem och skruva ner dem till stolparna som finns på samma enhet, förutom enheter som produceras under en kort period av tid på 1970-talet som * bara * hade backstab-uttagen. Betydelse (bälte * och * hängslen här) att demontering inte förstör enheten. Rätt?
@Craig ahh, mitt misstag. Du tror att uttaget är värdefullt, men det är det inte. Uttaget är förbrukat. Du kan alltid gå till Home Depot och köpa ett nytt uttag för några dollar. Det är ledningen som är den dyra delen. Tråden skadas permanent av en engångskontakt, så du måste klippa av den och ta bort den igen. Gör detta för många gånger och det är för kort för att nå uttaget längre. Nu måste du byta ut ledningar i väggen, vilket ofta innebär att riva en del av väggen och bygga om den på nytt. Och den kostnaden är helt enkelt inte jämförbar med tiden som används för att dra åt alla skruvar i huset.
Tja ... säker. Nej, enheten är billig. Naturligtvis, ju billigare desto mer sannolikt kommer du att ersätta det, förmodligen. Och för rekordet föredrar jag skruvplintarna, undantaget är de nyare bakstycksuttagen där skruvarna dras fast i tråden. Men på något sätt lämnade den ursprungliga "elektrikern" åtminstone 6 "eller 8" tråd som sticker ut ur lådan av just denna anledning, eller hur? Hur många uttag planerar du att byta ut? :-) Och även om du har varit tvungen att byta ut 5 eller 6 av dem, innan du kommer till den punkten, har du pigtailed ledningarna i lådan så det här är allt ett problem.
Vet inte om amerikanska push-in-terminaler, men de som säljs i EU har alla spakar som gör att ledningarna kan kopplas ur. De kräver dock ofta att mer av enheten dras ut ur väggen jämfört med skruvplintar.
De utlopp som klämmer fast tråden som kommer in från baksidan och kräver vridmoment är inte bakstycken, dessa utlopp kallas bakåt och på sidan skruvklämmorna ett par käftar eller tråden kan lindas runt skruven. När vi refererar till stavar talar vi om ett 14-tråds-kontaktdon utan verktyg inbyggt i utloppet som inte kräver några verktyg, bara sticka och ledningen är låst. Om sticks var så bra varför tillät de inte 12 AWG-tråd? Svar de håller inte upp till den högre belastningen.
sborsher
2014-12-04 02:40:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Inte bara det, men 5% spänningsfall när som helst från panelen rekommenderas som det maximala spänningsfallet. När jag lät bygga mitt tidigare hus 1996 sprang lärlingen så mycket tråd upp och ner på väggarna att jag hade en nedgång på 15% i mitt sovrum. Jag hotade att ringa statens ledningsinspektör om det inte var fixat. Det var. Tryckkontakter kan också leda till mer spänningsfall genom kontaktmotstånd.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...